Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ

Χθες το απογευμα, 6 η ωρα ηταν προγραμματισμενη(οπως αλλωστε ειχε ανακοινωθει δημοσια)η λαικη συνελευση της "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ" στο δημοτικο καφε ΡΕΜΕΤΖΟ στην Αρετσου.
Τα μελη που αρχισαν να προσερχονται στον χωρο γρηγορα διαπιστωσαν πως εξω απο το καφε ειχε σταθμευσει κλουβα των ΜΑΤ, ενω μεσα στον χωρο του δημοτικου καφε υπηρχαν αρκετοι δημοτικοι συμβουλοι κ λοιποι υποστηρικτες της δημοτικης αρχης.
Ειναι φως φαναρι πως ο δημαρχος Χριστοδουλος Οικονομιδης μαζι με τους διαφορους αντιδημαρχους του "καλεσαν" τα ΜΑΤ να στηθουν εξω απο το καφε και διεταξε τους ανθρωπους του να παρευρισκονται εντος του καφε.
Φοβουμενοι αραγε τι;
Στις 30-12 η "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ" διοργανωσε πορεια σε κεντρικους δρομους της Καλαμαριας κ παρα την απουσια κατασταλτικης δυναμης-μπαμπουλα(ΜΑΤ), η πορεια κινησε ειρηνικα διχως τη δημιουργια των λεγομενων επεισοδειων.
Προς τι λοιπον η επιστρετευση των ΜΑΤ;
Δεν καλεσε ο δημαρχος τα ΜΑΤ στην πορεια και τα καλει στην λαικη συνελευση;
Ειναι φανερο πως η δημοτικη αρχη που κυβερναει απο το 1982 το δημο μαςκαι εχει στηριξει την διαιωνιση της σε πελατειακου τυπου σχεσεις με τους πολιτες, πανικοβληθηκε με τη συσταση μιας Πρωτοβουλιας πολιτων , που καλουν τους δημοτες αλλα και ολους Σαλονικεις να παρουν τις τυχες στα χερια τους, να καθορισμουμε οι ιδιοι τις ζωες μας.
Η παρουσια των ΜΑΤ λοιπον δημαρχε και αντιδημαρχοι της Καλαμαριας εκλαμβανεται ως μια πρωτη αποπειρα σας να τρομοκρατησεται πολιτες που ζητανε να αυτο-οργανωθουν. Του κακου ομως.
Η συνελευση πραγματοποιηθηκε με μεγαλη επιτυχια και στο ακουσμα και μονο πως ο δημαρχος επιστρετευσε τα ΜΑΤ για να την ακυρωσει μας προκαλεσε ασυστολο γελωτα.
Θεωρουμε λοιπον υπευθυνους για την χθεσινη αποπειρα τρομοκρατησης μας τον δημαρχο Χριστοδουλο Οικονομιδη και τους αντιδημαρχους που τον παλισιωνουν , καθως επισης κ τους λοιπους δημοτικους συμβουλους της παραταξης του.

Ειλικρινα δεν περιμεναμε ποτε η εξουσια να αποκτησει τετοια ψυχαγωγικα χαρακτηριστικα.
Μεχρι σημερα γνωριζαμε πως ειστε αστοι. Απο σημερα θεωρειστε πλεον κ αστειοι.

το blog της πρωτοβουλιας πολιτων καλαμαριας ειναι
http://protovouliakalamarias.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

Ο φασισμος δεν πρεπει να περασει....

Ανώνυμοςείπε...

με τιποτα

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial