Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ



Συμφωνα με διασταυρωμενες πληροφοριες απο το υπουργειο οικονομιας, συνελληφθησαν χαραματα της μερας των χριστουγεννων οι 3 μαγοι υστερα απο ελεγχο της τροχαιας Ρουφιανουπολης , αφου διαπιστωθηκε πως οι καμηλες τους δενε ιχαν περασει απο κτεο , ουτε εφεραν σημα τελων κυκλοφοριας και φυσικα δεν καιγανε αμολυβδη.
Μερικες μερες αργοτερα και συγκεκριμενα ανημερα πρωτοχρονιας εξω απο οικο ανοχης της επαρχιακης πολης ΛΑΜΟΓΙΟ ΦΘΙΟΤΙΔΟΣ συνεληφθει ο γνωστος Αγιος Βασιλης αγκαλια με μια ιεροδουλη κ σε κατασταση μεθης να προσβαλει τα χρηστα ηθη επιδυκνυοντας τα πιο αποκρυφα σημεια του σωματος του.
Μεσα σε αυτο το κλιμα παρακμης των τελευταιων ημερων , ανακοινωση του υπουργου οικονομιας εθεσε σε πανικο την γνωστη οικογενεια Χριστου, μιας κ φερετε η κυβερνηση να φορολογησει εως κ 75% τα δωρα των μαγων στον νεογεννητο επιχειρηματια Χριστο. Με προσφυγη στο συμβουλιο της επικρατειας, τον Αρειο Παγο κ τα ευρωπαικα δικαστηρια απειλησε τον υπουργο, η οικογενεια Χριστου.
Tα πνευματα ανελαβε να κατευνασει ο γνωστος Αγιος Ελληνας Εφραιμ καλωντας κ τις δυο πλευρες να δειξουν αυτο-συγκρατηση κ να μην δινουν τοσο μεγαλη σημασια σε υλικα αγαθα, τονιζοντας πως το νοημα της ζωης εντοπιζεται στην πνευματικοτητα.
Το ΚΚΕ σρ αναοικωνση του κατηγορησε τον ΣΥΡΙΖΑ για την αναστατωση στις σχεσεις ΧΡΙΣΤΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ κ καλεε τον λαο να συσπειρωσει τις ταξεις του κομουνιστικου κομματος
Τελος η ηγετικη ομαδα του ΛΑΟΣ κατηγγειλε κατηφεια, ασαφεια, αμετροπεια,ανερματισμο,ενδελεχεια κ μερικες ακομα αγνωστες κ δυσκολες λεξεις που φανερωνουν μεν σοβαροτητα αλλα στερουνται νοηματος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial