Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ(Ε ΚΑΙ; ΠΟΣΟΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ)

Παρασκευή, Ιανουάριος 16, 2009, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 2:12 πμ
Αγαπητό prezatv,
θα ήθελα να σχολιάσω μια πρωτοφανή, κατά την άποψή μου, αναφορά του βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη από το βήμα της Βουλής. Ο γνωστός και ως "μπουμπούκος" βουλευτής αναφερόμενος στο θέμα της ανέγερσης του γηπέδου του Παναθηναϊκού είπε τα εξής:
"εάν υπήρχε συμβούλιο Επικρατείας στην αρχαία Ελλάδα και δικαστές σαν τους σημερινούς, η Ακρόπολη δεν θα υπήρχε να την βλέπουμε να την θαυμάζουμε, θα την είχαν σταματήσει και αυτή. Πρέπει κάποιος να αναλάβει τη νομοθετική πρωτοβουλία, να εξηγήσει εις το ΣτΕ, ότι κυβερνάει ο ελληνικός λαός σε αυτή τη χώρα και όχι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α"
Δηλαδή, εγκαλεί το ΣτΕ και τους δικαστές που το στελεχώνουν γιατί διαφωνεί με μια απόφασή τους η οποία μάλιστα αφορά σε ένα θέμα που σχετίζεται με τεράστια επιχειρηματικά συμφέροντα και το οποίο δεν νομίζω να απασχολεί σε τόσο μεγάλο βαθμό τον ελληνικό λαό,τον οποίο μάλιστα επικαλείται και αυτοανακηρύσσεται εκπρόσωπος του. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΣτΕ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. Δηλαδή, επειδή οι Βωβοί και οι Βγενόπουλοι θέλουν να πλουτίσουν θα πρέπει να καταργήσουμε τους θεσμούς; Όλοι αυτοί οι λαλίστατοι κύριοι του ΛΑΟΣ για την Κωνσταντίνα Κούνεβα δεν βρήκαν να πουν μια κουβέντα και να καταγγείλουν όλους όσους δεν κάνουν τίποτα ώστε να συλληφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της δολοφονικής επίθεσης.Και επειδή μας έχουν ζαλίσει με το τι γίνεται στο εξωτερικό,ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα αναφερόμενοι στις αντιδράσεις των αστυνομικών,θα ήθελα να τους θυμησω ότι πριν 20 μέρες η κυβέρνηση του Βελγίου παραιτήθηκε γιατί υπήρξε υπόνοια ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να επηρεάσει τη Δικαιοσύνη για την πώλήση της τράπεζας Fortis στη γαλλική BNP. Συνεπώς σε μια χώρα όπου λειτουργούν οι θεσμοί που θα κρυβόντουσαν όλοι αυτοί;

Ελπίζω να το θεωρήσετε άξιο ανάρτησης
Ευχαριστώ πολύ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial