Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επειδη και μεις απο Σαλονικη ημαστε κ εχουμε βιωσει τον τροπο με τον οποιο γινονται οι καρντασικες μαλαγανιες, καταλαβαινουμε καποιες απο δασυτες σε σχεση με τον ανασχηματισμο.
Ο πρωθυπουργος τοποθετησε τον Αρη Σπηλιοτοπουλο (σε ρολο καροτου)να χαιδεψει τα αυτια της νεολαιας (παιζοντας το νεο-πανκ υπουργος και καλα) και απο την αλλη τοποθετησες τον Μαρκογιαννακη σε ρολο μαστιγιου στην θεση του αναπληρωτη στο Δημοσιας ταξης με στοχο να ικανοποιησει τα αυτια των αστυνομικων. Αλλωστε η πρωτη κουβεντα πριν ακομα καταλαβει την θεση του υπουργου ηταν "καμια ανοχη στο εγκλημα απο οπου κ αν προερχεται". Μια φραση που η ουσια της μεταφραζεται "καμια ανοχη στην ελευθερια απο οπου κ αν προερχεται".
Απλα οι εξουσιαστες δεν μπορουν -ακομα- να επιτεθουν ανοικτα κατα της ελευθεριας και ετσι την αντικαθιστουν στις δηλωσεις τους με το "εγκλημα".
Αυτα που γιναν σημερα στις πορειες ηταν μια μινι χουντα με αρκετους συμβουλισμους σε μια συμβολικη μερα. Σαν σημερα το 1991 ομαδες νεολαιων της Νεας Δημοκρατιας εισβαλλουν σε κατελειμενο σχολειο των Πατρων και σκοτωνουν τον Νικο Τεμπονερα.
Σημερα λοιπον το ιδιο κομμα βγαζει τα ματ στους δρομους και ουσιαστικα ποινικοποιει τις διαδηλωσεις στο ονομα του νεκρου Τεμπονερα.
Μηδενικη ανοχη στην μηδενικη ανοχη της εξουσιας φαινεται να ειναι η μονη λυσηστην μπατσοκρατια των ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ Κ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΩ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΑΝ (ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ Κ ΑΥΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ-ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ)
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ TVXS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial