Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ


Στα επομενα χρονια θα ειστε ολοι υποχρεωμενοι να παραχωρειται για μεγαλα χρονικα διαστηματα τις κορες σας σε κρεβατια κρατικων λειτουργων, για ανταλλαγμα θα λαμβανεται μια 12 μηνη συμβαση για εργασια σε ορυχεια (η τσαπα για να σκαβεται εκει μεσα θα ναι προσφορα της εκαστοτε κυβερνησης κ θα παραωρειται δωρεαν). Οι κορες σας θα πρεπει να ειναι προθυμες για ολα. Στην περιπτωση που θα ναι παντρεμενες οι αντρες τους θα εκτελουνται δημοσια δαπανη(την σφαιρα θα την πληρωνουν βεβαια οι οικογενειες τους).
ΠΡΟΣΟΧΗ, στην περιπτωση που το κρατος δεν μεινει ικανοποιημενο απο τις αποδοσεις-επιδοσεις των θυγατερων σας στο κρεβατι, θα υπαρχει κ το πεναλτυ-για τιμωρια, συνεργεια του δημου με μουστακια κ σημαιακια με τον πρασινο ηλιο, θα τσιμεντωνουν το μνι τους.
Στην περιπτωση που τολμησει η που..ανα η γυναικα σας κ κανει μονο αγορια θα εκτελειστε οικογενειακως.
Στην περιπτωση επισης που κατα την διαρκεια της πραξης η κορη σας δεν αναφωνει "ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ" θα βομβαρδιζεται με πυρηνικα η γειτονια οπου διαμενεται

Η ΧΩΡΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΟΣΟΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Κ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΑΓΑΘΑ ΥΠΕΡΤΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.
Η ΤΙΩΜΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ, ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΖΑ , ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΘΗΤΑΙ ΠΡΙΝ ΓΑΜ..ΘΕΙΤΕ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial