Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΠΡΩΤΟ LIVE ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Είμαστε στα 1989 , μερικα χρονια πριν οι ΚΚΕδοΚΝΙΤΕΣ κ ο Ριζοσπαστης με μιση καρδια ασπαζονται την ΠΕΡΕΣΤΡΟΙΚΑ του Γκορπμπατσοφ, οχι τοσο γιατι πιστευουν σε μια αλλαγη πλευσης των αρτηριοσκληρωτικων κομουνιστικων καθεστωτων της Ανατολικης Ευρωπης , οσο γιατι την εξαγγελει ο αρχηγος του αργηγικου αδελφου κομματος.
Παρ ολο που ασπαστηκαν την Περεστροικα δεν νιωθαν ανετα. Απο τη μια οι αλλαγες στην Σοβιετικη Ενωση που μετατρεπεται σε μια ελευθερη κοινωνια απο την αλλη οι πιεσεις μιας ομαδας στο εσωτερικο του ΚΚΕ για συνεργασια με το παλιο ΚΚΕ εσωτερικου που μετονομαστηκε σε ΕΑΡ , κανουν τους ΚΚΕδοΚΝΙΤΕΣ να ανοιξει η γη να τους καταπιει. Ελπιζουν σε ενα θαυμα που θα μετατρεψει τη νολη κατασταση σε εναν σταλινικο παραδεισο ξανα.
Και αντ αυτου ο Μχαηλ (Γκορμπατσοφ)λεει στην αμερικανα ΚΟΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ(CINDERELLA),στους Γερμανικους Σκορπιους(scorpions)και στο πολυχρωμο πληρωμα του low anzeles(motley crue) να πατησουν ποδι στο ΚΡΕΜΛΙΝΟ κ να τα κανουν ολα λιμπα...γηια την ειρηνη
Οι ΚΚΕδο ΚΝΙΤΕΣ βλεπουν απο την κρατικη ελληνικη τηλεοραση ζωντνα το τι γινεται στο ΚΡΕΜΛΙΝΟ κ μενουν με ανοιχτο το στομα.
Κ ειχε πλακα τοτες να βλεπεις ΚΚΕδοΚΝΙΤΕΣ να προσπθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα
Το αστειο ειναι πως ο ρωσικος λαος αποδειχτηκε ο πιο ροκ λαος απο οποιονδηποτε σταλινοαναθρεμμενο ελληνα




για την ιστορια
ο ΟZZYσε εκεινο το live εσπασε τα @@ των διοργανωντων. Οι Ρωσοι θελανε τους bon jovi να παιξουν τελευταιοι, ο ozzy ηθελε κ αυτος να παιξει τελευταιος. Τ ο κοινο της Μοσχας ομως γουσταρε πιο πολυ τους bon jovi. Την λυση εδωσε ο ιδιος ο bon jovi που δηλωσε πως να ο ozzy ηθελε να παιξει τελευταιος αυτος δεν ειχε προβλημα. Ομως οι Ρωσοι που δεν μασανε απο τετοια δεν δεχτηκαν τα τσαλιμια ενος κακομαθημενου ροκ σταρ κ αποφασισαν τσαμπουκα φαση πως οι bon jovi δικαιωματικα θα παιξουν τελευταιοι, μιας κ αυτους γουσταρε περισσοτερο κ το κ0ινο. Κ βγαινει ο BON JOVI με στοληαξιωματικου του κοκκινου στρατου πανω στη σκηνη.
Ποιοι στραβωσαν πιο πολυ; Οι φασιστες; Οι κνιτες; Οι ρεντνεκς της αμερικης; οι ναζι της γερμανιας; οι σταλινικοι; οι δημοκρατες νεο-φιλελευθεροι; δεν ξερω
ο υπολοιπος πλανητης παντως γουσταρε

εδω ειναι που φοραει στολη αξιωματικου του κοκκινου στρατου

μετα απο αυτο η μοσχα κ κατ επεκταση ολη η σοβιετικη ενωση δνε ηταν ποτε ξανα η ιδια
καλη νυχτα κκεδοκνιτες

3 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

kalhmera!poly swstos

ti xanan oi foukarades tosa xronia e?

Ανώνυμοςείπε...

:)
kalhmera

Ανώνυμος Ιστολόγος είπε...

aaaaaaa

kalytera na zw epi stalinismoy gia saranta xronia, para na exv ton bn jovi na moy tragoudaei sth mourh.

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial