Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

O NIKHTAΣ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΝΙΚΗΤΑΣ

Επειδη εχω βαρεθει να βλεπω δημαρχους που παριστανους τους καισαρες, επειδη εχω βαρεθει να βλεπω δημαρχους που αγαπαν την δικαιοσυνη οταν τους κανει τα χατηρια αλλα την θεωρουν διαβρωμενη οταν δε τους αφηνει να παρανομουν, επειδη εχω βαρεθει να βλεπω δημαρχους που θυμουνται τους εργατες που καταπιεζουν,μονο οταν θελουν ενα στρατο υποι τις διαταγες τους,για αυτο ανατυπωνω το παρακατω κειμενο απο το blog

Μηδενική ανοχή στους τηβεννοφόρους του ΣτΕ

αντιγραφη απο το http://salata.wordpress.com/

17 Ιανουαρίου 2009 at 7:15 μμ | In
αταξινόμητα | 24 Comments

Στα πρότυπα του Ρούντι Τζουλιάνι, ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης είναι αποφασισμένος να επιβάλλει την τάξη στην πόλη, δείχνοντας μηδενική ανοχή στη βία και την ανομία.

Στο στόχαστρο του Δημάρχου βρίσκεται μια αδίστακτη συμμορία καθαρμάτων, που ονομάζεται Συμβούλιο της Επικρατείας. Η παράνομη αυτή ομάδα έχει ως στόχο να θέσει υπό τον έλεγχο της τον Ελαιώνα, ματαιώνοντας την κατασκευή πολυώροφου εμπορικού κέντρου και υπονομεύοντας την εμπορική ζωή, την ανάπτυξη και τα συμφέροντα μεγαλοεργολάβων βιοπαλαιστών.

michelangelo3

Νικήτας, Μπάμπης και Άρης Βωβός

Ο Δήμαρχος κ. Κακλαμάνης έχει επίσης δεσμευτεί δημόσια ότι θα τσακίσει την συμμορία πολιτών, που είχε το θράσος να προσφύγει στην δικαιοσύνη επιδιώκοντας γύρω από το υπό ανέγερση γήπεδο του Παναθηναϊκού να υπάρχει πάρκο. Κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά από τους νόμους, αλλά και από την επίσημη θρησκεία μας που είναι ο ανταγωνισμός και η ελεύθερη αγορά, και επισύρει την ποινή του δημόσιου λιθοβολισμού.

Τέλος ο Δήμαρχος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υποθάλπει την βία, ενθαρρύνοντας προσφυγές κουκουλοφόρων στο Συμβούλιο της Επικρατείας και χαϊδεύει τα αυτιά των τηβεννοφόρων του ΣτΕ. Ο κ. Κακλαμάνης που απεχθάνεται την βία και το λαϊκισμό τουλάχιστον όσο και τις φαρμακευτικές εταιρείες, καλεί το μεγάλο οργισμένο ποτάμι των πολιτών της Αθήνας να ξεσηκωθεί για να υπερασπιστεί το ιερό συνταγματικό δικαίωμα του “κτίζειν” και να δώσει στους υπονομευτές της κοινωνικής ειρήνης ένα καλό μάθημα. “Να μην τους επιτρέψουμε να καταντήσουν την Αθήνα γεμάτη πάρκα σαν το Βερολίνο”.

ανατυπωση απο το blog εδω ειμαστε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial