Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;


Νοσοκομεια χωρις συρριγγες; Χωρις υλικα κ αναλωσιμα για ασθενεις; Αυτ ιδα σημερα στα πεταχτα στα δελτια ειδησεων. Οι πορμηθευτες λεει απληρωτοι εδω κ 4 χρονια απο τα κρατικα νοσοκομεια κοβουν τις παρχοσες προς αυτα κ μεσα στα επμενα 24ωρα θα υπαρχουν σημαντικες ελλειψεις. Ηδη αναβαλλονται λεει χειρουργια.
Σκεφτομαι αρχικα
"Δωστε τα λεφτα στους προμηθευτες" σωστη σκεψη, δεν αντιλεει κανεις -για να μπορουν να γινουν οι εγχειρησεις ρε συ
Μετα σκεφτομαι
Οι προμηθευτες ειναι μπιζνεσμαν κ αυτοι. Το να μην δινουν στα νοσοκομεια αναλωσιμα εινναι καπως. Ενταξει , τους χρωστουν λεφτα εδω κ 4 χρονια, αλλα κοβοντας την παροχη στα νοσοκομεια τι θα κερδισουν; Γιατι ο μπιζνεσμαν θελει να πουλαει καπου με σκοπο το κερδος
Οποτε σκεφτομαι παλι
που θα πουλησουν για να βγαλουν γκαφρα; Στα ιδιωτικα; Σωστο. Μα ειναι τοσοι πολοι οι προμηθευτες που δε φτανει η αγορα στα ιδιωτικα νοσοκομεια για ολους.
Καταληγω εντρομος σε ενα συμπερασμα , απο το οποιο, το μισο να ειναι αληθεια , ο Εφιαλτης στις Θερμοπυλες θα μοιαζει με ανεκδοτο της τριτης δημοτικου.
Ειναι ο συγγενης του ασθενους στο νοσοκομειο. Ο ασθενης εχει ολα τα νομιμα, Ικα ΜΙΚΑ κ της πουτανας τα ματια, καλυπτονται ολα τα εξοδα απο το ΙΚΑ ΚΛΠ, αλλα οι γιατροι του λεν
"η διοικηση του νοσοκομειου χρωσταει λεφτα στους προμηθευτες εδω κ 4 χρονια, κ επειδη δε τους τα δινει δεν εχουμε τα εργαλεια για την εγχειριση"
ο αλλος μεσα πεθαινει
ο συγγενης ειναι με την πλατη στον τοιχο.
σκεφτεται
"Δικαιουμαστε απο το ΙΚΑ τζαμπα εγχειριση αλλα δεν εχουν εργαλεια κ τις αλλες μαλακιες που χρειαζοντι για να τον εγχειρσουν, ναι αλλα ο αλλος τη βγαζει δε τη βγαζει. Γαμωτο"
Μπροστα στο θανατο τι να κανει ο συγγενης;
ΠΑΕΙ Κ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ.
ΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ.
εγω μια σκεψη εκανα
ελπιζω να μη βγει αληθινη
ελπιζω να μην ακουσουμε για συγγενεις ασθενων που πηγαν κ αγορασαν οι ιδιοι τα εργαλεια για την περιθαλψη του δικου τους ανθρωπου,(πουλωντας σπιτια ή χωραφιαή παιρνοντας δανεια απο τραπεζες κλπ)
ΠΡΟΣΟΧΗ

1 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ..
ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial