Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΤΣΙΚΝΟΠΕΠΜΠΤΗ, Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥ




Εκατομυρια καραγκιοζηδες θα βγουν σημερ ανα γιορτασουν την ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ.
Στο απογειο του φασισμου τους, φτωχομαλακες ολων των κατηγοριων(κομουνιστες,συνασπισμαριοι,νεοδημοκρατες,πασοκοι,καρατζαφερικοι),θα βγουν παρεα με κατι κοτες που αυτοι ονομαζουν γυναικες ή γκομενες τους και θα γεμισουν ολα τα μαγαζια κανοντας αλλους ρουφιανους μουστακαληδες μαγαζατορες χαρουμενους που θα βαρεσουν στο κεφαλι με τιμες ποτου τα καθε ειδους κοτοπουλα της ελληνικης κοινωνιας.
Οι δρομοι θα γεμισουν απο τα αμαξια των ρουφιανων δημοσιων υπαλληλων, των μονιμων βολεμενων χαδιεδων του ιδιωτικου τομεα,των χαζοχαρουμενων ανεργων κ των underground φρικιων, οπου ολοι μαζι θα γλεντησουν την ελευση της τσικνοπεμπτης.
ΡΟΥΦΙΑΝΟΓΚΕΝΤΑΚΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,φτωχοιμαλακες πελατες κ λοιποι καραγκιοζηδες, θα διαταζουν τα γκαρσονια κ τις σερβιτορε να κανουν γρηγορα τις παρραγγελιες τους
ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ

4 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

xaxaxa eisai theos re file!

Ανώνυμοςείπε...

gamiseta
varieme poli

Ανώνυμοςείπε...

Oτι βαριέσαι φαίνεται και από το νεώτερο post πιο πάνω. Δεν εχεις το θεό σου. Αμαν πια. Για ένα κιλό παϊδάκια πανε οι άνθρωποι. Που θα μας κοστίσουν κανά δυο κιλά καυσαέριο σε βενζίνη και άλλα τόσα σε καρβουνοκαπνό. Θα αντέξουμε.

Ανώνυμοςείπε...

Aυτη την εκδοχη δε την σκεφτηκα

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial