Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟ ΤΟ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕΓΑΡΑ ΙΤΕΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Νέα απόδραση με ελικόπτερο πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα, από τις ανδρικές φυλακές Κορυδαλλού. Οι έγκλειστοι που απέδρασαν, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας και ο Αλκέτ Ριζάι, οι οποίοι είχαν αποδράσει και πάλι με ελικόπτερο τον Ιούνιο του 2006. Μάλιστα αυτές τις ημέρες δικάζονταν για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Μαζί με τους Παλαιοκώστα και Ριζάι ενδέχεται να έχουν δραπετεύσει άλλοι δύο κρατούμενοι.

Την απόδραση ακολούθησε καταιγισμός ριπών, κατά τον οποίο τραυματίστηκε ελαφρά ένας φύλακας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το ελικόπτερο κατέβηκε χαμηλά μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού και οι επιβάτες του πέταξαν μια ανεμόσκαλα με την οποία ανέβηκαν οι δυο κρατούμενοι και εξαφανίστηκαν. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε ένα χιλιόμετρο μακριά από τα διόδια Αφιδνών και βρέθηκε σε χωράφια ανάμεσα στο Πολυδένδρι και το Καπανδρίτι.

Αρχικά το ελικόπτερο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και είχε δηλώσει το εξής δρομολόγιο: Ελευσίνα - Μέγαρα - Ιτέα.

ΠΗΓΗ TVXS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial