Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2009

ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ BLOGGER

Δίωξη σε έλληνα blogger. Φίμωση της ελευθερίας του λόγου και της σκέψης.

Η δίωξη έλληνα blogger είναι γεγονός! Η ελευθερία του λόγου, η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, η αντιπληροφόρηση και οι παρεμβατικές απόψεις δεν επιτρέπονται στην ελληνική ''δημοκρατία''.

Μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη, στην οποία τα ελληνικά blogs πρωτοστάτησαν μεταφέροντας την πραγματικότητα στον κόσμο, ξεγυμνώνοντας τα στημένα ΜΜΕ, την κυβέρνηση και την ΕΛ.ΑΣ τα ελληνικά blogs και τα μέσα αντιπληροφόρησης βρίσκονται στο στόχαστρο του κράτους καταστολής, των νταβατζήδων των ΜΜΕ και των φασιστοειδών. Ξεκίνησε το σύστημα να λειτουργεί σε βάρος της ελευθερίας του λόγου μέσω του internet.

Καλή συνέχεια σύστημα, αλλά δε θα σου περάσει...

by AnticapitalistA

Διαβάζουμε το παρακάτω από το blog arpaxta
και επίσης από το peiratesonline


Έγινε κι αυτό. Είμαι και επίσημα πλέον ο πρώτος blogger που διώκεται στα Ελληνικά Δικαστήρια. Ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας ενοχλημένος από τις αποκαλύψεις του blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
http://edo-peiraias.blogspot.com
(που γίνονται πάντα συνοδευόμενες από τις αντίστοιχες αποδείξεις) μου επέδωσε μέσω δικαστικής επιμελήτριας Αγωγή ζητώντας μου ως αποζημίωση το λιγότερο 150.000 ευρώ.Πέρα από την ουσία της υπόθεσης, το γεγονός αποδεικνύει τη σημαντική...δύναμη των blogs και της ελευθερίας του λόγου που εκφράζεται μέσα από αυτά.Σας καλώ όλους μέσω των ιστοσελίδων σας να αναφερθείτε στο γεγονός αλλά και σας παρακαλώ να παρουσιαστείτε, όσοι επιθυμείτε, στις 11.3.2009 και ώρα 10:πμ στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά για να υποστηρίξουμε τις ελευθερίες και τα δικαιώματά μας.Η παρουσία σας κρίνεται σημαντική διότι μια καταδικαστική απόφαση θα είχε επιπτώσεις για την πορεία όλων των blogs στην Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial