Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΟΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ SOS,ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Επειδη κατα καιρους οι κνιτεςτσαμπουκαλευονται κ σε θεωρουν μπατσο, προβοκατορα κ αλλα γνωστα οταν τους λες πως το κομμα τους ειναι συνωνυμο του καπιταλισμου
παρτε ενα ποστ απο το μπλογκ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, οπου αποδυκνυονται τα εμπορικα του κομματος της εργατιας


ΚΚΕ, Τυπώνουμε τα πάντα εκτός από λεφτά


Αναδημοσιεύουμε από το ιστολόγιο των Ελλήνων τυπογράφων τις πολύ ενδιαφέρουσες καταγγελίες.

Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ μας ανταγωνίζεται αθέμιτα.

  • Ανήκει σε κόμμα που είναι στη βουλή, το ΚΚΕ!
  • Δεν έχει κανένα προσωπικό επιχειρηματικό ρίσκο!
  • Τελευταία πήρανε επιδότηση χωρίς απολύτως διαφανή κριτήρια 1.000.000 ευρώ!
  • Αρκετοί δήμοι ανήκουν στο ΚΚΕ όπως και δημοτικές επιχειρήσεις από όπου παίρνουν όλες τις δουλειές!
  • Τα κεφάλαια προέρχονται από εισφορές μελών. Τσάμπα χρήμα!
  • Στο βωμό των πολιτικών διαπραγματεύσεων, έχουνε πάρει όλες τις δουλειές από το Δημόσιο, εφημερίδες, περιοδικά, νομαρχίες, δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις, όλες τις μεγάλες εταιρείες, το ΒΕΑ, όλα τα συνδικαλιστικά έντυπα. Ακόμα και δεξιές εφημερίδες τυπώνουν για να τους εξασφαλίσουν ήρεμο εργασιακό περιβάλλον!
  • Διαθέτουν μια ολόκληρη στρατιά επαγγελματικών στελεχών του κόμματος σε όλες τις ειδικότητες!
  • Διαθέτουν μια ολόκληρη στρατιά από επαγγελματίες συνδικαλιστές όπου οι περισσότεροι κατεβαίνουν για βουλευτές και με αυτούς πολεμάνε τους ανταγωνιστές τους!
  • Οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού ή του δημοσίου τομέα με συνδικαλιστικό σωματείο εργαζομένων και πρόεδρο που ανήκει πολιτικά στο ΚΚΕ τυπώνουν όλα τα έντυπα τους στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ.!
  • Οι εργαζόμενοί τους δεν έχουν κάνει ποτέ απεργία ούτε ποτέ έχει σταματήσει η παραγωγή!
  • Καμία δημόσια υπηρεσία δεν τολμάει να εισβάλλει στις εγκαταστάσεις τους όπως κάνουν σε τόσους άλλους συναδέλφους!
  • Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ του ΚΚΕ έχει πιο φτηνά μεροκάματα. Δεν εφαρμόζει την ΣΣΕ του ΣΕΜΕΕ που θέλει να μας επιβάλλουν πανελλαδικά οι επαγγελματίες βουλευτοσυνδικαλιστές του ΚΚΕ.
  • Το 2008 ο τζίρος της τυποεκδοτικής είναι περίπου 80.000.000 ζεστό χρήμα που το άρπαξαν με κομματικά, πολιτικά και συνδικαλιστικά μέσα από εμάς.
  • Δεν μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν!

ΘΕΤΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  1. Ποιο άλλο τυπογραφείο πανελλαδικά λειτουργεί όπως η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ ΤΟΥ ΚΚΕ;
  2. Μας ανταγωνίζονται αθέμιτα - ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

http://typografeio.blogspot.com/2009/01/blog-post_6735.html

Όπως είναι γνωστό το κόμμα που μάχεται το απεχθές κεφάλαιο έχει στην κατοχή του και την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ, με τζίρο που ξεπερνάει τα 40.000.000 ευρώ και η οποία εκσυγχρονίστηκε με κεφάλαια ενός αναπτυξιακού νόμου, τα οποία προέρχονται από την ιμπεριαλιστική Ευρωπαϊκή Ένωση των μονοπωλίων !!!

Γιατί δεν αυξάνουν με δική τους πρωτοβουλία τον ελάχιστο μισθό που δίνουν στους εργάτες της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ στα 1400 ευρώ; Τι τους κρατάει αυτή τη στιγμή να κάνουν μια γενναία αύξηση έτσι ώστε να ζουν αξιοπρεπώς;

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Ο κύριος Δρακόπουλος Δημήτριος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β’ Αθηνών και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας χάρτου και ο κύριος Χαρός Δημήτριος υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β Αθηνών, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου και πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών, Τύπου και Συναφών Επαγγελμάτων, έθεσαν μια σειρά από αιτήματα (όλοι προφανώς τα γνωρίζετε) στο Σωματείο μας το ΣΕΜΕΕ.

Γιατί απαιτούν από εμάς να τα αποδεχτούμε; Και δεν τα εφαρμόζουν πρώτα στα δικά τους τυπογραφεία όπου ισχύει το άβατο και τα κόκκινα μεροκάματα.

Θα έπρεπε οι διεκδικήσεις τους και η επόμενη απεργία να ξεκινήσει από τα δικά τους τυπογραφεία, να βγάλουν έξω όλους τους εργαζόμενους, να κλείσουν τις πόρτες να σταματήσουν ΟΛΟΙ την παραγωγή. Να δώσουν το καλό παράδειγμα, να μας πείσουν για την αγνότητα τον προθέσεων τους.

Όχι να έρχονται ΜΟΝΟ στα δικά μας ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.

Αδιαφορώντας για την επιβίωση μας, εάν χρωστάμε, εάν έχουμε επιταγές, εάν έχουμε δάνεια. Εμείς δεν επιβιώνουμε με εισφορές και επιδοτήσεις. Ούτε ήμαστε στο απυρόβλητο.

Βέβαια είναι πάγια τακτική να μας εξοντώσουν, να εξαφανίσουν τον ανταγωνισμό, να μας εκθέτουν στους πελάτες μας, να μας παίρνουν όλες τις δουλειές, ώστε να γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο το δικό τους τυπογραφείο, τα συμφέροντά τους και η εκλογική τους πελατεία.

Συνέχεια κατηγορούν τους άλλους εργοδότες ώστε να μην έχουμε ποτέ εργασιακή ειρήνη. Πάντα να είμαστε σε διαμάχη με τους εργαζομένους μας για να τους χρησιμοποιούν εναντίον μας και όταν χρειαστούν ειδικευμένο προσωπικό κατόπιν εντολής το παίρνουν από εμάς αδιαφορώντας για την ζημιά που μας κάνουν.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 19/6/01 Τα 20χρονα της «ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ»
«Από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε η ίδρυση της παραγωγικής μας μονάδας ήταν καθαρό ότι το βασικότερο στήριγμα, το βασικότερο πλεονέκτημά μας ήταν και παραμένει η ιδιαίτερη ταύτιση των εργαζομένων με τους στόχους του εργοστασίου»,
θα πει ο Μ. Καλούδης, για να αναφέρει ότι, σήμερα, στην επιχείρηση εργάζονται 245 άτομα.

Τους δικούς μας εργαζομένους τους στρέφουν συνέχεια εναντίων μας, κτυπώντας μας όπου βρουν για να μας διαλύσουν.
Μας κατηγορούν ακόμα και μέσα στα αντίγραφα των ΣΣ που μοιράζουν.
Ένα όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε
Εμείς δεν επιβιώνουμε με εισφορές και επιδοτήσεις...



sxolio samurai

μετα μας φαινετια παραξενη η σταλινικη στροφη στο συνεδριο τους αυτες τις μερες;


κρινω σκοπιμο στο ποστ αυτο να μπουν κ τα σχολια που αφησαν οι αναγνωστες στην σελιδα του μπλογκ
ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ, ΟΠΟΥ Κ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΥΓ1-ΜΗ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙς ΠΩς ΟΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ-ΜΕΣΑΙΟΙμαγαζατορες με την κλασσικη εννοια του ορου, γιατι ξερω αρκετους κ απλα τους λυπαμαι για τους εξης λογους
1-ανθυγιυνη δουλεια
2-σχεδον ολοι τους αφηνουν φεσια που μπορει να κρατησουν πολλα χρονια ή να μην αποληρωθουν ποτε
3-τελευταια χρονια εχουν κλεισει πολλα τυπογραφεια ενω αρκετοι κανουν κ αλλες δουλειες για να επιβιωσουν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial