Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2008

Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

(ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ)

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ(4Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ(ΒΛΕΠΕ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ)ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ 4 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΜΟΣ ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΩΝ.

ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ «ΝΟΜΙΜΕΣ» ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ. ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΕΠΕΙ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ- ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΒΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΛΑΒΕΡΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ.

ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΤΩΡΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial