Κυριακή, 9 Μαρτίου 2008

RED ALERTΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

RED ALERT

H ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ(Π.Χ. ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΑ,DELIVERY , ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΚΤΛ).

ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΕΧΝΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΕ ΜΟΡΦΕΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ.

ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΕΧΝΗΣ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.

ΚΡΟΥΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΣΤΟΜΙΖΟΥΝ.

ΜΟΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ…

…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΝΕΥΜΑ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

ΟΥΣΤ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial