Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

PREVIEW ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ




Η 1η συνάντηση νέων δημιουργών βίντεο πραγματοποιήθηκε στην Καλαμαριά.
Από τις 5 η ώρα που ξεκίνησε η εκδήλωση η αίθουσα είχε πολυ κοσμό (ξεπερνώντας έτσι τις προσδοκίες μας) και μέχρι το τέλος των προβολών στις 10 η ώρα το βράδυ η αίθουσα ήταν γεμάτη.
Οι ταινίες που προβληθήκανε ήταν όλες πολύ καλές- βέβαια βραβεία δεν δώσαμε σε αντίθεση με άλλες διοργανώσεις γιατί πιστεύουμε πως η λογική της επιλεκτικής επιβράβευσης δεν εξυπηρετεί κανένα απο τους δημιουργούς. άλλωστε η αξιολόγηση ειναι κάτι το εντελώς υποκειμενικό).
Κατά την διάρκεια των 10λεπτων διαλειμάτων δημιουργοί και κοινό επιχειρήσαμε να γίνουμε ένα και το αυτό και παρά την πρώτη "κρυάδα" της εκ των προτέρων μη-γνωριμίας των περισσοτέρων απο εμάς, καταφέραμε στην συνέχεια να επικοινωνήσουμε με πολύ κοσμό.
Η 1η συνάντηση δημιουργών βίντεο π'ερασε στην ιστορία πλέον αφήνωντας στην πεςριοχή της καλαμαριάς την ιδιότυπη σφραγίδα της(και αφήνωντας πολλούς Καλαμαριώτες παραγοντίσκους να τρέχουν και να μην φτάνουν).

Στα σκαριά τίθεται τώρα η 2 η συνάντηση που θα γίνει του χρόνου πάλι στην Καλαμαριά και σύντομα θα έχετε πάλι νέα μας για δηλώσεις συμμετοχών κλπ.
σ αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω κάποια Καλαμαριώτικα κομματόσκυλα -απο δυο συγκεκριμένα κόμματα- που "βοήθησαν" στην εκδήλωση σχίζοντας συνεχώς τις αφίσες μας. Παρ οτι είχαμε να αντιπαρατεθούμε με το σαμποτάρισμα (στην αφισσοκόληση) με δυο κομμάτικούς μηχανισμούς καταφέραμε ενώ τα "συνεργεία " τους ξεκολλούσανε συνεχώς τις αφίσες μας , εμείς να φροντίζουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να υπάρχουν σε κάθε γωνιά της περιοχής αφίσες(πρέπει να φρικάρανε οι κομμάτάρχες)
η λύσσα τους να σαμποτάρουν την εκδήλωση μας αποδυκνύει το πόσο κακκό κάνει στις ιδεοληψίες και σ αυτούς που θέλουν τον κόσμο στοιβαγμένο στα κομματικά μαντριά η ελεύθερη β0ούληση των απλών ανθρώπων.
δε θα πω παραπ'ανω για τα κομματοσκύλα της συνοικίας μας παρά μόνο ενα μεγάλο ευχαριστώ γιατι η εκδήλωση μας είχε πολυ κόσμο παρά τον άτυπο πόλεμο που δέχτηκε απο δαύτους , πράγμα που μας κάνει να σκεφτούμε πως αν δεν μας κάνανε σαμποτάζ πόσος ακόμα κόσμος θα ερχότανε;
Αλλά το αληθινό ευχαριστώ ανήκει σε όλους τους δημιουργούς και το κοινό που πραγματικά μας τίμησε με την παρουσία του , με την αποδοχή του και με τις ταινίες του.
τα λέμε του χρόνου αδέρφια

2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

φιλε περιμενω την ανασκοπηση του απολλων στην α εθνικη.

Ανώνυμοςείπε...

μολις τελειωσει και επισημα το πρωταθλημα

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial