Κυριακή 25 Μαΐου 2008

ΦΤΗΝΗ(ΠΥΡΗΝΙΚΗ)ΕΝΕΡΓΕΙΑ;




Οι εξουσίες αυτά τα χρόνια χρησιμοποιουν ενα καλοδουλεμενο τρικ για να περνανε τις πιο αντι-ανθρωπινες διαταξεις κλπ εις βαρος της κοινωνίας και εις οφελος της...τσεπης τους. Ο τρόπς τους ειναι γνωστος και το εχουμε δει με τις κεραιες κινητης τηλεφωνίας που στηθηκαν μεσα στις γειτονιες, με το ασφαλιστικο νομοσχεδιο, με το νομο πλαισιο για την παδεια,με αντιπεριβαλλοντικες επεμβασεις τους κλπ.
Θα φερω ενα παραδειγμα πως λειτουργουν.
Βγαινει ενας υπουργός, ενας κομματικος γραμματεας ή τελος παντων ενας οποισδηποτε κρατικος βοεβόδας και λεει
"...σκεφτομαστε να ριξουμε στο τραπεζι για συζητηση με την κοινωνία την δημιουργια εργοστασιου πυρηνικης ενεργειας στην χωρα μας και είμαστε ανοιχτοι σε αντιεθετες αποψεις και στον διαλογο..."
Μετα απο μια τετοια δηλωση βγαινουν καποιοι να κανουν τις τοποθετησεις τους. Θα πουν οι πολεμιοι της πυρηνικης ενεργειας πως ειναι επικινδυνη για τον ανθρωπο, το περιβαλλον, το παραδειγμα του Τσερνομπιλ μας εχει διδαξει πως δε τραβαει η φαση...
Θα απαντησει αμεσως ο κρατικοκομματικος υποστηρικτης της πυρηνικης ενεργειας(καταστροφης) στην χωρα μας
"Τολματε και μιλατε εσεις; Που υποστηριζεται το γαμο ομοφυλοφιλων(κατευθειαν στο μυαλο του πολιτη που παρακολουθει την κουβεντα παει πως μονο οι παλιοπουστες ειναι κατα και μιας και δε χωνευω τους πουστηδες δεν υποστηριζω και την αποψη που λεει οχι στην πυρηνικη ενεργεια), που δεν απαγορευεται τα Σκοπια να ονομαστουν Μακεδονια(αμα αυτοι ειναι υπερ των Σκοπιων τοτε εγω ειμαι κατα της προστασιας του περιβαλλοντος που επικαλουνται), που διαλυσατε με τις καταληψεις σας την παιδεια, που δεν εχετε ενα ενσημο κολλημενο;"
Δηλαδη παντα ο κυβερνητικος αντίλογος ειναι σχετικος με το θερμα που συζηταει-προσπαθουν να μειωσουν στα ματια τωνβ πολιτων την αντθετη αποψη επιστρατευοντας ασχετα με το θεμα παραδειγματα.
Μετά αφου μείνουν μονοι τους θα κοιταξουν την καμερα περνωντας ενα μελισταλαχτο βλεμμα και θα πουν "πως με την κατασκευη πυρηνικου εργοστασιου θα εχουν ολοι οι ελληνες φτηνη ενεργεια" (μεγαλο ψεμα γιατι οτι παραγεται στην Ελλαδα τ τελευταια χρονια πωλειτε στο εσωτερικο της χωρας πανακριβα-βλεπε ντοματες κλπ- και παμφτηνα στο εξωτερικο, γιατι με την πυρηνικη ενεργεια να ειναι διαφορετικα τα πραματα;), η πυρηνικη ενεργεια θα μολύνει λιγοτερο το περιβαλλον απο οτι τα λιγνιτορυχεια(σε περιπτωση ας πουμε ατυχηματος η ραδιενεργεια που θα βγει στο περιβαλλον θα ναι ακινδυνη) μπλα μπλα μπλα
Τα ιδια μας λεγανε αρχεσ του 90 για τις ιδιοωτικοποιησεις, την απελευθερωση της αγορας, την εισοδο της χώρας στο ευρω και την ευρω-ζωνη. Με γνωστο μελισταλαχτο υφος (τραβωντας στο τελος της καθε εξης την τεςλευταια συλαββη), κουτσομπολευοντας τους θιασωτες καθε αντιθετης αποψης , σε αγαστη συνεργασια με ολους τους δημοσιογραφους που δουλευουν σε ολα τα καναλια(αν και συμπαθω μερικους απο δαυτους παρ ολα αυτα ενω ξεραν για καταστροφικα νομοσχεδια κλπ σιωπησαν ) περνανε χρονια τωρα οτι πιο σαπιο υπαρχει ως καινοτομο.
Κατηγορουν ανθρωπους ως συντηρητικους, αντιδραστικους, κολλημενους, χαζους επειδη εναντιωθηκαν στην ακτινοβολια των κεραιων , σε ιδιωτικοποιησεις νοσοκομειων, πανεπιστημιων,δημοσιων οργανισμων.
Κατηγορουν οποιων κυνηγαει μια πιο ανθρωπινη και αξιοπρεπη ζωη ως εχθρο του λαου, δυναμη της συντηρησης, ως φασιστα ως οτιδηποτε...
Και οι ιδιοι τι καταφερνουν; Να περνανε τις αντι-ανθρωπινες διαταξεις τους
Ο λαος τι κανει;
Υπαρχουν πολλοι που επειδη ειναι ΝΔ ή επειδη ο μαλακας ο γιος τους σπουδασε πυρηνικη φυσικη , να συμφωνησουν να γινει πυρηνικο εργοστασιο στην χωρα.
Μόλις του ανακοινωθει πως το εργοστασιο θα στηθει εξω απο την πορτα του σπιτιου τους τοτε θα πουν
"εμεις συμφωνησαμε να γινει , αλλα νομιζαμε πως θα γινοταν αλλου, εξω απο αλλονων τα σπιτια , όχι τα δικα μας" και θα γκρινιαζουν.
Επίσης ολοι αυτοι που συμφωνουν σημερα , τσιμπωντας στην κρατικη προπαγανδα θα γκρινιαζουν αυριο σε περιπτωση ατυχηματος αλλα τότε τα παιδια και τα εγγονια τους θα χουν "φαει" την ραδιενεργεια" τους και θα χουν "ησυχασει".
Οι ιδιοι που ψηφιζανε υπερ των ιδιωτικοποιησεων και υπερ των απολυσεων και μεινανε τελικα πρωτοι αυτοι στο δρομο χωρις δουλεια.
Μαλακες ξυπνατε, γιατι εξαιτειας του εφυσηχασμενου κομματιου της Ελλαδας, πληρωνουμε την νυφη και εμεις που δε φταιμε σε τιποτα.
Κολλημενοι , ξεκολλατε.

2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

φιλε η γενια της eurovision,που σπουδαζουν για να κουνουν σημαιες στον καθε ΠΟΥΘΕΝΑ,η γενια που χαιρεται με το κακο του αντιπαλου της, ειναι ικανη να ξυπνησει?

Ανώνυμοςείπε...

η νεολαια χωριζεται στην γενια της eurovision
και στη γενια των 700 ευρω
καποια στιγμη θα συναντηθουν οι δρομοι τους και θα συγκρουστουν

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial