Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008









«Τα πράγματα αλλάζουν. Ο δικομματισμός εξάντλησε τα περιθώριά του. Δεν μπορεί να ξεγελάσει πλέον τον κόσμο, δεν μπορεί να βγει από την βαθιά του κρίση»

«Είναι η ώρα να αναδειχτεί μια νέα δύναμη, που θα ταρακουνήσει το πολιτικό σκηνικό, που θα έχει τη δύναμη να υπερασπιστεί την κοινωνία και να δρομολογήσει ένα διαφορετικό πολιτικό σχέδιο. Και η δύναμη αυτή είναι ο ίδιος ο κόσμος, η πίεση και η ώριμη διεκδίκηση της κοινωνίας για ένα καλύτερο μέλλον, ανθρώπινη δουλειά, βιώσιμο περιβάλλον. Από την συνείδηση και τον αγώνα των ίδιων των πολιτών, από την κινητοποίηση τους και την αποτελεσματική τους πίεση θα προκύψει η εναλλακτική πολιτική λύση»


Είναι θετικό ότι η κοινωνία ξυπνάει. Αλλά αυτό δεν φτάνει. Γιατί το σύστημα όσο βλέπει να βυθίζεται σε κρίση, τόσο επιθετικό θα γίνεται»




2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

Ούτε ο τρικομματισμός μπορεί να ξεγελάσει πλέον τον κόσμο. Ποιά είναι η εναλλακτική λύση; Καλή διαχείριση του καπιταλισμού;

Ανώνυμοςείπε...

για την ωρα μια αριστερη διακυβερνηση μπας και συνερθει λιγο ενα μεγαλο κομματι του πλυθησμου που δουλευει στην ουσια χωρις να πληρωνεται
σε δευτερο βαθμο κοινωνικοποιηση των παντων

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial