Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

ΔΙΑΚΟΠΕΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;


Ενα 47% φετος δεν πηγε διακοπες. Το ποσοσοτο των ελληνων που δεν κανουν πλεον διακοπες αυξανεται δραματικα χρονο με τον χρονο. Κυβερνησεις και λοιποι εμπλεκομενοι(εφοπλιστες, ενοικιαστες σπιτιων ψιλικατζηδες κλπ)καθε χρονο ανεβαζουν το κοστος διακοπων σε δυσθεωρητα υψη, ελπίζοντας και βασιζομενοι για κερδος απο τους αλλοδαπους τουριστες.
Ελα ομως που και ο εξ αλλοδαπης τουρισμος επεσε φετος στην χωρα μας και ανεβηκε αντιστοιχα σε χωρες οπως ΚΡΟΑΤΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΥΝΗΣΙΑ μιας και ακομα και για τους δυτικοευρωπαιους η ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας θεωρειται πανακριβη.
Μονη διαφορ στο γκριζο τοπιο του ελληνικου τουρισμου η ελευση ρωσων μεγιστανων και νεοπλουτων στην Χαλκιδικη και στην Πιερια(αλλα πόσοι ειναι αυτοι και οσο και αν σκορπανε τα λεφτα τους αβερτα-κουβερτα σε ποσα χερια πανε αυτα τα λεφτα;)
Στο γκαλοπ που οργανωσα σαν μπλογκ ενα 74% πιστευει πως οι μισοι ελληνες δεν πηγαν φετος διακοπες γιατι...απλα δε τους συνεφερε οικονομικα.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΙΧΕ Ο ΦΤΩΧΟΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΣΤΕΡΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ Κ ΑΥΤΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ,ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ROOMTOLETαδες αυτου του τοπου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial