Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Σενάρια εξοστρακισμού στα ΜΜΕ
Ψήφοι: 11


Δημοσίευση: 10-12-2008 14:23 από Ομάδα TV Χωρίς Σύνορα - Ομάδα TVXS
Προβολές: 744 - Σχόλια: 3 - Κατηγορία: Πολιτική



Αποστολή με email

Σενάρια εξοστρακισμού κυκλοφορούν ήδη στα ΜΜΕ, παρόλο που δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα επίσημα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.

Μετά την νεκροψία – νεκροτομή ο ιατροδικαστής, κ. Λευκίδης, περιορίσθηκε στη λακωνική δήλωση: «Τυφλό τραύμα στο θώρακα διά βλήματος πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος. Ανθρωποκτονία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα το Βήμα, μετά τις δηλώσεις του ιατροδικαστή κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η σφαίρα που βγήκε από το σώμα του θύματος είναι «πεπλατυσμένη» και αστυνομικοί στην Ασφάλεια Αττικής, άρχισαν να διακινούν ότι αυτό συμβαίνει «στις περιπτώσεις όπου έχουμε εξοστρακισμό». Εντυπώσεις που προσπάθησαν να διαλύσουν άλλα στελέχη της ΕΛ. ΑΣ. δηλώνοντας ότι η επαφή με το οστό είναι αρκετή για την αλλοίωση.

Σύμφωνα με το Έθνος, οι ειδικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι το βλήμα προσέκρουσε σε σκληρό σημείο πριν χτυπήσει τον έφηβο, καθώς η παραμόρφωση που φέρει η σφαίρα δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί από την πρόσκρουσή της με το σώμα του.

Σε αρκετά ΜΜΕ αναφέρεται ότι ο συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορούμενων αστυνομικών, Α. Κούγιας, υποστηρίζει ότι η βαλλιστική εξέταση ευνοεί τους πελάτες του.

Χθες, στις 10:37 το πρωί, δημοσιεύθηκαν στη σελίδα του Αθήνα 9.84 τα εξής:
« Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθήνα 9.84, η βαλλιστική έρευνα ολοκληρώθηκε και η έκθεση θα αναφέρει ότι η σφαίρα έπληξε τον νεαρό μετά από εξοστρακισμό σε κολώνα ή μαρκίζα μπαλκονιού.»

Από την άλλη, τα Νέα γράφουν: « Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η βαλλιστική έρευνα δεν έδειξε αλλοίωση της σφαίρας από πρόσκρουσή της στην άσφαλτο ή στο πεζοδρόμιο. Αντίθετα, η αλλοίωση που υπάρχει οφείλεται στην πρόσκρουσή της σε οστό του 15χρονου.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial