Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

TO AΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ

ANATYΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓ ΤΟΥ

LA PLACE
MAGIC ROBOT



Παρασκευή, 19 Δεκέμβριος 2008

ΔΕΗ: Αφησαν τετραπληγικό χωρίς ρεύμα

Εκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια με 19χρονο τετραπληγικό, ο οποίος ζει με τη βοήθεια συσκευής παροχής οξυγόνου. Εκτός από τον 19χρονο, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η οποία ζει στη Ρόδο, είναι μία ηλικιωμένη γυναίκα και ένα παιδί με πρόβλημα όρασης.

Την παραπάνω καταγγελία έκαναν χθες οι εκπρόσωποι της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ). Οπως ανέφεραν, η οικογένεια, η οποία ζει με το προνοιακό επίδομα των 400 ευρώ της ηλικιωμένης γυναίκας, δεν είχε τη δυνατότητα να εξοφλήσει οφειλές ύψους 924 ευρώ. Ετσι αποφασίστηκε η αφαίρεση του ρολογιού της ΔΕΗ από το σπίτι, αφήνοντας τον 19χρονο χωρίς την απαραίτητη για τη ζωή του παροχή οξυγόνου. «Την αδιανόητη αυτή ενέργεια» σημείωσαν «έρχεται να συμπληρώσει η αρχική άρνηση της ΔΕΗ να δεχθεί το ποσό των 550 ευρώ που κατόρθωσε να συγκεντρώσει ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Ρόδου για να βοηθήσει την οικογένεια εξοφλώντας το υπόλοιπο (424 ευρώ) του οφειλόμενου λογαριασμού κατόπιν διακανονισμού εντός δεκαημέρου».

Με παρέμβαση της τοπικής κοινωνίας χθες αργά το μεσημέρι η ΔΕΗ δέχθηκε τα χρήματα που συγκέντρωσαν μέλη του Συλλόγου της Ρόδου και συνέδεσε το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=247336

ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ..
ΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..
ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ,ΘΕΛΕΤΕ Κ ΑΥΞΗΣΕΙΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ ..

Κ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΑΡΝΗΘΗΚΕ!
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ Η ΔΕΗ Κ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΙΣΩ

Η ΔΕΗ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ,ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Κ ΣΙΑ,ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ 400 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΥΡΩ...

Κ ΜΗΝ ΠΕΙ/ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ 'να παρει μηχανημα με μπαταριες' ΓΙΑΤΙ Κ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ..



SXOLIO SAMURAI
Τωρα αν εσεις που διαβασατε το παραπανω κειμενο ειστε κανας προισταμενος δημοσιας υπηρεσιας, κανασ φτωχο δεξιος ή βρωμοπασοκος που μπηκατε με βισμα στο δημοσιο κ αφησατε μουστακι,κανας φαιστακος σπαρτιατολαγνος που εχετε ονειρωξεις με τον καιαδα, κανας βλαμμενος μετα-μοντερνος πατριωτης με μουσακι κ καπνιζεται πιπα η τελος παντων κανας υπερασπιστης της δημοκρατιας των λαμογιων μπορειτε με εκλεπτυσμενες κινησεις ακιβειας
να παρεται φορα κ να πεσετε στη θαλασσα εχοντας βεβεαια δεσει με περισει θρησκευτικη ευλαβεια
ορθοδοξη κατα προτιμηση
κανα βραχο στο λαιμο σας

2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

αδελφε το πιστευεις οτι μου στελνουν σχολια που λενε 'ναι γινεται να σε συλλαβουν τυχαια' και οτι 'αφου ηταν στην πορεια καλα της εκαναν'?
θα τρελαθω με τα φασιστοειδη που υπαρχουν διπλα μας!
ακομα οργιμσενος ειμαι,δεν μπορω να ηρεμησω απο οταν το διαβασα

Ανώνυμοςείπε...

εκ του ασφαλους μιλανε πολλοι
μα οταν τυχει στους ιδιους να δουμε τι θα λενε

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial