Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ , ΠΕΤΑΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ
http://ilovethessaloniki.blogspot.com/2009/01/blog-post_21.html

«Προσωπικά» δεδομένα εκατοντάδων πολιτών βρέθηκαν προχθές ελεύθερα για «βοσκή» στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά…Ήταν μια έκτακτη εκδρομή που διοργανώθηκε από τον δήμο Καλαμαριάς για πιστοποιητικά γέννησης και οικογενειακής κατάστασης των δημοτών που όμως κατέληξε σε φιάσκο…Στόχος της εκδρομής ήταν, να πάρουν «λίγο» καθαρό αέρα όλα αυτά τα προσωπικά έγγραφα που κάθονταν τόσο καιρό στα συρτάρια των γραφείων των υπαλλήλων του δήμου «ανεκμετάλλευτα» και «παραμελημένα» και να πάνε επιτέλους για ανακύκλωση..

Όμως κάτι μεσολάβησε και τα έγγραφα βρέθηκαν σε άλλο μέρος!! Οι φωνές των πιστοποιητικών τρόμαξαν τους κατοίκους της περιοχής που με την βοήθεια της αστυνομίας έφτασαν στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα για να δουν τι συνέβαινε ! Όταν έφτασαν εκεί είδαν διάφορα πιστοποιητικά να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν για την αμέλεια του δημοτικού υπαλλήλου(?) που αντί να τα πάει εκδρομή στο χώρο καταστροφής-ανακύκλωσης εγγράφων τα πήγε σε ένα εγκαταλελλημένο-βρώμικο στρατόπεδο!! Η κατάσταση ήταν έκρυθμη αλλά ευτυχώς εκτονώθηκε με την μεσολάβηση των πιο ψύχραιμων..!!

Ζήτω λοιπόν στο δήμαρχο Καλαμαριάς που θεωρεί ότι το γεγονός έγινε από απλή αμέλεια του Υπαλλήλου του δήμου…..
Ζήτω στο Δημοτικό υπάλληλο που με την αμέλεια του, μπορεί κάποιοι ασυνείδητοι (σαν και αυτόν) να βρήκαν τα έγγραφα και να τα χρησιμοποίησαν για έκδοση ταυτότητας ,διαβατηρίου, άδειας παραμονής κλπ.
Ζήτω στα προσωπικά έγγραφα που έκαναν την επανάσταση τους και διεκδίκησαν την εκδρομή που τους αξίζει..
Και τέλος, ΖΗΤΩ στο ΑΠΛΟ πολίτη που μπορεί να βρεθεί μπλεγμένος από το πουθενά σε καταστάσεις παράνομες χωρίς πραγματικά να φταίει και όλα αυτά επειδή κάποιος υπάλληλος αμέλησε να φέρει σε πέρας την «δύσκολη» αποστολή που του ανατέθηκε ,να πάει δηλαδή τα έγγραφα για καταστροφή στην ανακύκλωση…

Ζήτω ,μπράβο και εις ανώτερα…

Μπορείτε να δείτε σχετικά με το θέμα και εδώ

ΣΧΟΛΙΟ SAMURAI
O Δήμαρχος Καλαμαριάς κ η πολιτικη παράταξη ου τον στηρίζει κ κυβερναει την π[εριοχη για 20 κ πλεον χρονια είναι οι κύριοι υπευθυνοι και για αυτη την "εγκληματικη" γκαφα.
Συντηρησαν κ διογκωσαν ολα αυτ τα χρονια ενα "στρατο"εργαζομενων αποτελουμενο απο "δικα τους παιδια" μεσα στον δημο. Πασοκακια που...βολευτηκαν στην μονιμοτητα τους. Εχουν στησει ενα μηχανισμο απο πελατειακες σχεσεις που αν θελουμε να ημαστε ρεαλιστες τους εξασφαλιζει με σιγγουρια την νικη σε καθε εκλογικη αναμετρηση, μιας και με εκβιαστικο τροπο πολλες φορες αποσπουν ψηφους με ανταλλαγμα μια θεση εργασιας στον δημο. Αυτο τους καθιστα απολυτα αλλαζονες, σε βαθμο που ολη η ελλαδα να βουιξει για τα πεταμενα στο Κοδρα προσωπικα δεδομενα των πολιτων , αυτους δε θα ιδρωσει ουτε το αυτι τους.
κ να ταν μονο αυτο το περιστατικο λες παει στο διαολο
τον τελευταιο καιρο
1-παρανομως η πολεοδομια του δημου δινει αδεια στην αρχαιολογικη υπηρεσια να χτισει μεσα στο πρωην στρατοπεδο Κοδρα, το οποιο θεωρειται δασικη εκταση, αρα παρανομα δοθηκε η αδεια
2-στηνουν ενα πανυγηρακι εκατονταδων χιλιαδων ευρω για την περιοδο των χριστουγεννων , κακογουστο κ ανευ ουσιας , σκορπιστηκαν για το τιποτα δημοτικα λεφτα σε μια περιοδο οικονομικης κρισης με αποτελσμα οι "φιεστες" τους να προσελκυουν το πολυ 15 ατομαμ εσο ορο την μερα
ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ
3-καλουν τα ματ να εμποδισουν λαικη συνελευση κατοικων στο δημοτικο καφε ρεμετζο
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΛΕΟΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial