Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

SONS OF ANARCHY (VIDEO)

Ένας νεος, τσοπερας μελος συμμοριας που ιδρυσε ο πατερας του τους "ΓΙΟΥς ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ"βρισκει καποιες σημειωσεις του. Σε καθε επεισοδειο διαβαζει κ απο λιγο κ του αποκαλυπτεται μεσω της ιδιορυθμης διαθηκης , πως η συμμορια ιδρυθηκε με οραμα την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, κ για καποιους λογους καποιοι την καταντησαν σε εγκληματικη οργανωση οπου εμπορευεται οπλα.
Δεν προκειτε για αληθινη ιστορια, αλλα για μια νεα αμερικανικη σειρα, σε ενα μικρο αμερικανικο καναλι και προσωπικα πιστευω βαζει κατω κ σεναριακα κ σκηνοθετικα τα "μεγαθηρια" των τελευταιων χρονων "PRΙSON BREAK" και "LOST" (καλα δ εμιλαω για σειρες τυπου "Νοικοκυρες σε ...περιοδο, ουπς, συγνωμη σε απονωση , ηεθελα να πω").
Τα "μεγαθηρια" των αμερικανικων σηριαλ χανουν το ενδιαφερον σε καθε νεα περιοδο. Το "PRISON BREAK"εχασε τη νοποια αμγεια του απο τη στιγμη που ο κακος δεσμοφυλακας βρεθηκε με τυρκουαζ γυναικειο παντελονι παρεα με τον πρωταγωνιστη δραπετη σε μια σκληρη φυλακη στον Παναμα. Η Σαρα την μια περιοδο την σκοτωνουν οι κακκοι της σειρας κ την επομενη περιοδο ζωντανυει, επειδη ετσι αποφασισε το κοινο μεσω ιντερνετ. Η πανισχυρη Εταιρεια που κυβερναει τον κοσμο συνεχως ενω εχει την δυναμη να στειλει 100 κομαντος να φανε καποιον, ατη στελνει , εναν και βλακα μονο κ μονο για να σκοτωθει κ να μπορεσει να συνεχιστει η σειρα. Ετσι ομως χνεται το οποιο σασπενς αφου ολοι ξερουμε πως η σειρα θα τελειωσει οταν πεσουν τα νουμερα τηλεθεασης, ως τοτε οι πιο πλουσιοι ανθρωποι του κοσμου θα κυνηγανε τους δραπετες στρατολογωντας τους πιο ηλιθιους ανθρωπους του κοσμου.
Το δε "LOST" παιζει πεντε χρονια σε πραγματικο χρονο και στην ταινια εχουν περαει μονο 90 μερες απο τη μερα του ατυχηματος. Υπερβολικη εστιαση σε λεπτομερειες μυστικα απαντουνται με νεα μυστικα , χωρις να αποκαλυπτονται τα παλια, υποσχεση στο τελος καθε επεισοδειου πως το επομενο θα ναι φουλ στην δραση αλλα...διαψευση του κ επιστροφη στην βαρεμαρα με την εναρξη καθε νεου επεισοδειου.
Πεντε κ πεντε χρονια για τις δυο σειρες ειναι πολλά.
Μας ηρθε λοιπον απο ενα μικρο καναλι (μπορει να ναι κ τοπικης εμβελειας, δε ξερω)το

o samurai το συνιστα ανεπιφυλακτα για τους παρακατω φαν
μηχανων
δρασης
παρανομιας
αναρχιας
heαvy metal punk
οσους εχουν εξοργιστει με τα lost /prison break
αισθηματιες ου θελουν κ λιγο love story
λατρεις των μαφιοζικων ταινιων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial