Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

SOS MΕΣΗΛΙΚΑΣ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΚ


Με καθε επιφυλαξη για την ωρα ανατυπωνω απο το indymedia την ειδηση που θελει συνταξιουχο πυροσβεστη που κατερρευσε απο την υπερβολικη χρηση δακρυγονων στο γηπεδο. Συμφωνα με το ποστ ο ανθρωπος διακομισθηε στ ο νοσοκομειο ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, οπου κ εξεπνευσε
ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Διασταυρωμένο από αθλητικούς συντάκτες- τα ΜΜ"Ε" δε λένε τίποτα ή το μεταδίδουν ως "αποτέλεσμα επεισοδίων χούλιγκανς".

Τεράστια ποσότητα χημικών που έριξαν απόψε στο Καυτατζόγλειο, μετά τον Αγώνα Ηρακλή- ΑΕΚ, οι ΜΑΤάδες, κυριολεκτικά πήρε και σήκωσε ένα μεσήλικα, με καρδιολογικό ιατρικό ιστορικό. Ο άνθρωπος ξαναμπήκε στο γήπεδο για να γλυτώσει, έπεσε διαλυμένος στο γήπεδο και: Γιατροί και νοσοκόμοι που έπεσαν πάνω του, προσπαθούσαν ώρα να τον "επαναφέρουν", να τον ξαναφέρουν στη ζωή ουσιαστικά, μια που ήταν κλινικά νεκρός!

Έτσι, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σε κρίσιμη κατάσταση. Κάθε αρνητική εξέλιξη στην τσακισμένη υγεία του, δυστυχώς, είναι υπαρκτή!

Να συμπληρώσω ότι, ακόμα και για τα "μέτρα" της κατστολής, ο άνθρωπος δεν ήταν κανας "αληταράς- χουλιγκάνι"! Συνταξιούχος πυροσβέστης ήταν, που όπως τόσοι μεγαλύτεροι, μικρότεροι, "μπάχαλοι" ή "φυσιολογικοί φίλαθλοι" δέχτηκε σύννεφο χημικών στο σωρό!

απο σχολια που ακολυοθυον προκυπτουν πως

1-μετα το τελος του αγωνα ξεσπαζαν επεισοδεια μεταξυ αντιπαλων φιλαθλων , με τα ματ να συμμετεχουν δειχνοντασ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΖΗΛΟ

2-ΤΟ ΣΠΟΡ FM μετεδωσε πως προκειτε για τον 57χρονο Σωτηρη ΣΕΡΑΦΕΙΜ

3-Μετα τη ληξη του αγωνα οπαδοι της ΑΕΚ μπηκαν στον αγωνιστικο χωρο να αποθεωσουν τους παικτες τους, αντιδρωντς οι οπαδοι του Ηρακλη μπηκαν επισης στον αγωνιστικο χωρο

οι αστυνομικες δυναμεις εισεβαλλαν κ στις εξεδρες του Ηρακλη χτυπωντας κοσμο αδιακριτως

4-απο την μεταδωση του αγωνα οι εικονα ηταν ανελεητο ξυλο σε οπαδους του ηρακλη από τα ματ....άρα μάλλον ξεκαβλωμα των μπατσων υπηρξε παρα πραγματική σύγκρουση οπαδών.
5-Ηταν μια εμμεση συγκρουση με το στρατο κατοχης! Οι φιλαθλοι του Ηρακλη κηνυγηθηκαν απο τους ΜΑΤαδες ενω ειχαν απομακρυνθει απο αυτους τις ΑΕΚ και στη συνεχεια ανεβηκαν μεχρι πανω στη Θυρα 13 και ξυλοκοπουσαν αδιακριτως . 3 τραυματιες φυγαν για ραμματα στο νοσοκομειο. ο ενας πιο σοβαρα και ενα 16χρονο παιδι. Απο τη Θυρα 10 ακουγοταν σ'ολη τη διαρκεια των επεισοδιων "Μπατσοι γουρουνια δολοφονοι" πραγμα που εξοργησε τα γουρουνια αλλα δεν επιτεθηκαν στη θυρα 10 παρα πηγαν στη θυρα 13 οπου υπηρχαν κυριως οικογενειες ηλικιωμενοι κ μικρα παιδια.Μεγαλη ενταση αλλα και αποφασιστικοτητα απο παρα πολυ κοσμο(οχι μονο της Αυτονομης Θυρας 10)
6-



2 σχόλια:

Ανώνυμοςείπε...

συλληπητηρια..πολυ κριμα ρε γμτ

Ανώνυμοςείπε...

δυστηχως φιλε εφυγε ενας ανθρωπος

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial