Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Κ ΑΛΛΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ



Αποστολή με email

Με νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, που δεν έτυχε ιδιαίτερης προβολής, το ελληνικό κράτος δίνει 50.000 όπλα σε υπαλλήλους ιδιωτικών εταιριών ασφαλείας, αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".

Με την ελληνική κοινωνία να μετράει ακόμα τις πληγές της, μετά το θάνατο του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από σφαίρα αστυνομικού, η κυβέρνηση ενισχύει το σύστημα καταστολής, δημιουργώντας ιδιωτικούς στρατούς. Όπλο θα έχουν από εδω και πέρα όσοι υπάλληλοι - σεκιούριτι απασχολούνται στη φύλαξη δημόσιων κτιρίων, τραπεζικών καταστημάτων, επιχειρησεων κοινής ωφέλειας, οικιών σημαντικών προσώπων αλλά κι όσοι συνοδεύουν χρηματαποστολές ή συμμετέχουν στη μεταφορά πολύτιμων αντικειμένων.

Την εκπαίδευση των ιδιωτικών φρουρών θα αναλάβουν οι σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Ασφαλείας Ελλάδας, ούτε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφάλειας, έχουν καταθέσει ποτέ αίτημα για οπλοφορία, αναφέρει η εφημερίδα.

ανματυπωση απο tvxs

ΣΧΟΛΙΟ SAMURAI
Κατα τη διαρκεια της εξεγερσης του Δεκεμβρη, ενα απο τακυρια αιτηματ χιλιαδων διαδηλωτων ανα την χωρα-και οχι μονο- ηταν ο αφοπλισμος της αστυνομιας. Η κυβερνηση δειχνει να ακουει τον λαο τηςγι αυτο και αποφασισε οχι μονο να αφοπλισει τους ηδη παρχοντες κρατικους ενοπλους αλλα να δημιουργησει και ιδιωτικους.
ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial