Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΥΝΕΒΑ



Αποστολή με email

Συνέντευξη – ντοκουμέντο της Κωνσταντίνας Κούνεβα, φέρνει στο φως η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, την οποιά είχε παραχωρήσει στον Βέλγο φωτορεπόρτερ, Ζακί Ντερλόμ, στις 26 Νοεμβρίου, έναν μόλις μήνα πριν δεχτεί τη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι έξω από το σπίτι της.

Στο ηχητικό που διαθέτει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ακούγεται ξεκάθαρα η Κούνεβα να λέει «με έχουν απειλήσει ότι θα με σκοτώσουν». Η άτυχη συνδικαλίστρια αποκαλύπτει ότι έχουν γίνει προσπάθειες απέλασης της, ενώ οι συναδέλφισσες της αποφεύγουν τις επαφές μαζί της, υπό τον φόβο ότι θα απολυθούν.

Χείμαρρος η Κούνεβα για την εργοδοσία που δεν διστάζει να την κατηγορήσει για «τρομοκρατικές πρακτικές». Αναφέρει ότι δουλεύει τριάντα ώρες την εβδομάδα για τις οποίες δεν πληρώνεται, ενώ, καταγγέλει ότι εκπρόσωποι των εργοδοτών παρακολουθούν «στενά» τις εκλογές του σωματίου τους.

Ο Ντερλόμ, πήρε τη συνέντευξη από την Κούνεβα στο πλαίσιο έρευνας που έκανε για το δουλεμπόριο εργατών.

«Ο άντρας που με χτύπησε φορούσε γκρίζα ρούχα αστυνομικού», γράφει και ξαναγράφει στο μπλοκάκι της, μέσα στο νοσοκομείο, η Κωνσταντίνα Κούνεβα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής.
ανατυπωση απο το tvxs

ΣΧΟΛΙΟSAMURAI
Στον αντιποδα βεβαια βλεπουμε προσπαθεις του κρατους,της κυβερνησης , των μμε κ των κοματων, οπου ΑΠΑΙΤΟΥΝ να νοιαστουμε για απαχθεντες επιχειρηματιες, ενοπλους Διαμαντηδες , μαγαζατορες με σποασμενες βιτρινες, την στιγμη που οι ιδιοι δεν νοιαζονται ως οφειλαν για θυματα απο την πλευρα του λαου.
Αυτοψια στο χωρο εγκληματος του Αλεξη κ της Κωνσταντινας Κουνεβα εγινε μετα απο αρκετες βδομαδες.
Στηνπεριπτωση του πιχειρηματια που απηχθη αμεσως. Στη δε περιπτωση του Διαμαντη, οχι μονο εγινε σε χρονο ρεκορ η αυτοψια , αλλα απο τη τσαντιλα τους οια στνυομικοι δειρανε κ οποιον ανθρωπο βρηκανε μπροστα τους(πογκρομ στα εξαρχεια)
Στην περιπτωση της Κουνεβα δεν εχει κινηθει απο οτι μαθαινουμε (απο φιλικο μπλογκ που μου διαφευγει το ονομα του , ας με συγχωρει ο φιλος)ακομα αυταπαγγελτα ο εισσαγγελεας.
Οντως κανεις δεν θελει να αφαιρειτε μια ζωη, αλλα στονα τιποδα αυτου το κρατος δειχνει να εκτιμαει καποιες ζωες περισσοτερο απο καποιες αλλες. Και οταν λεμε κρατος η μπαλα δεν παει μονο στην ΝΔ,αλλα κ σ αυτους που κυβερνησανε πριν απο αυτην κ σ αυτους που θα κυβερνησουν μετα.
Για μας ομως τους εργαζομενους, τους ανεργους, τους φτωχους, τους καταπιεσμενους οπως κ να το κανουμε μας νοιαζει πρωτα κ κυρια η ζωη της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΥΝΕΒΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright by SAMURAI KABATZA  |  Template by Blogspot tutorial